22.1.04

d' Aldi

Vroeger was de Aldi een winkel voor mensen met een kleinere beurs, maar sinds de enorme prijsstijgingen in de supermarkten en de neergaande economie is het normaal om je dagelijkse boodschapjes te halen bij de dicountsupermarkt. Dat je er je artikelen zelf uit de doos moet trekken, uren in de rij moet staan, en het ondeskundige en beroerduitziende personeel niks kan vragen (aldaar het gemiddelde aldi-personeel niet meer dan drie woorden in zijn of haar vocabulair heeft en bovendien niet wordt betaald om vragen te beantwoorden), moet je voor lief nemen. Want Aldi is goedkoop. Dat wel.

Ik vind Aldi vies. Het personeel is vies, de vloer is vies, de karretjes zijn vies. De kassa's zijn vies, de muren zijn vies, de schappen zijn vies. De helly cola is vies, de broden zijn vies en de milsani melk is vies.

Ik vind Aldi lekker. De chocorozijnen zijn lekker, de mandarijntjes in blik zijn lekker, de stokbroden zijn lekker. De condors zijn lekker, de chocoladekoekjes zijn lekker, de studentenhaver is lekker.

Geen opmerkingen: