3.9.04

Sop in mn oren

Shit, sop in mn oren. Sop in je ogen is natuurlijk vervelender, dat prikt heel hard maar dat kan je tenminste direct (gillend) uitspoelen. Van sop in je oren merk je niet direct iets. Pas later, wanneer de kranen allang dichtgedraaid zijn, voel je iets bubbelen. En dan zit je dus mooi. Met oren vol sop.

4 opmerkingen:

Kaneel zei

Hoi Moos!

Ik kwam op je weblog terecht en las het stukje over sop in je oren. Nou, dat heb ik dus ook wel eens gehad! Ja het was echt vreselijk want ik en acht vriendinnen stonden net op het punt lekker uit te gaan! Maar goed we hebben wel een hele leuke avond gehad. Gewoon lekker dansen, kletsen, gewoon een beetje bijkletsen en jongens kijken het was echt zo gezellig en een vriendin had nog gekotst op de wc dat was echt zo goor!! Maar goed het was wel een hele geslaagde avond. Nou goed ik ga naar bed morgen lekker vrij! Morgen lekker niks, heerlijk! Heb ik soms gewoon ook echt even nodig hoor! Gewoon even niks, gewoon een Yes lezen, muziekje! Even in bad, even bellen met acht vriendinnen, heerlijk!!

Froukiwi zei

Ook al zo grappig! Ik blijf lachen met Moos.

moos zei

jeetje kaneel wat een ontzettend gezellige vriendinnen heb je! Het klinkt echt alsof jullie vet hebben zitten keten de hele avond. Wel jammer van die sop dan, maar als je lekker stapt en naar jongens kijkt ben je dat inderdaad zo vergeten. Wat een grappige naam heb je trouwens, zeg! HA HA
DOEG HOEFJES!!!!

Anoniem zei

Ik heb wel eens sop in mijn neus gehad..
Dat was ook geen pretje.
Ja nou..


Dus nooit afwassen en dan met veel sop aan je hand je neus -afvegen- .. nooit doen!


Ingmar